lomtalanítás-fot

LOMTALANÍTÁS FÓT

Mi azért dolgozunk, hogy a feleslegessé vált lomok ne zavarják többé, akár otthonáról, irodájáról vagy más ingatlanokról van szó. Kiemelten fontos számunkra, hogy hozzásegítsük az embereket ökológiai lábnyomuk csökkentéséhez is, ezért amit lehet, mindig újrahasznosítunk.

Tele a lakás kacattal? Nem tud várni az éves lomtalanításra?

Sokszor előfordul, hogy egy-egy családi háznál több lom, vagy nem használt háztartási gép, eszköz halmozódik fel, és nem tudnak mindent elszállíttatni a települések által szervezett éves lomtalanításnál. Ilyen esetben érdemes gyors és profi segítséget hívni!

Számíthat ránk, kisebb és nagyobb munkákat egyaránt elvégzünk, gyorsan, pontosan, olcsón.

Társasházak raktárainak kiürítését, családi házak lomtalanítását, kereskedelmi- és ipari épületek, vagy más ingatlanok lomtalanítását is vállaljuk.

Ha sürgősen szüksége van a régi lomok elszállíttatására, keressen minket!

Modern járműparkkal, eszközökkel és szakértő, gyakorlott csapattal biztosítjuk, hogy a lehető leggyorsabban, hozzáértő kezek között történjen a lomtalanítás és a takarítás.

Ha a lomok között néhány eszköz, gép, berendezés még értékesíthető állapotban van, akkor természetesen beszámítjuk, és a fizetendő költségekből levonjuk, így akár teljesen díjmentes is lehet a lomtalanítás!

Hívjon minket bizalommal, a helyszíni felmérés után egyedi árajánlatot adunk! Akár teljes, akár részleges házkiürítést is vállalunk, és ha szükséges, kisebb telekrendezésben is állunk rendelkezésére!

Vegye fel velünk a kapcsolatot – az előzetes telefonos egyeztetés után ingyenesen kiszállunk és helyszíni felmérést végzünk!

Főként fot és Pest megyében veheti igénybe szolgáltatásainkat, de előzetes megrendeléssel az ország egész területén is tudunk segíteni.
Kérjük a telefonos egyeztetésnél jelezze, hogy mely területről szeretne szállíttatni.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefon

    Üzenet


    Call Now Button